Thursday, December 3, 2009

Pet odevnih predmeta koje svaka žena sa stilom mora da ima

Iako se iz sezone u sezonu moda menja, ima nekoliko komada odeće koje svaka devojka mora da ima. Oni su osnovni komadi koji se mogu iskombinovati u najrazličitijim stilovima i uvek su aktuelni, bez obzira na modne trendove.

Crne pantalone koje vam savršeno pristaju

Nađite par crnih pantalona koje vam dobro pristaju. One treba da budu jednostavne, bez ukrasa, a najvažnije je da vam stoje kao da su za vas šivene. Ako ne možete da ih pronađete, sašijte ih. U njih vredi uložiti jer će vam poslužiti u dugom vremenskom periodu.

Farmerke u kojima vam zadnjica dobro izgleda

Svakoj devojci je potrebno da se oseća privlačnom, a najbolji način za to je da se uvučete u dobre farmerke. Pre nego što uložite u njih, dobro se osmotrite sa svih strana i povedite prijateljicu da vas posavetuje. Znaćete da ste uspele kada počnu za vama da se okreću glave i padaju vilice!

Bela košulja sa kragnom

Iako bela košulja deluje kao deo formalne odeće, ona se može ukombinovati na najrazličitije načine, i svaka devojka treba da ima jednu ili dve u svom ormaru. Treba vam makar jedna dugih rukava, koju možete nositi i sa zavrnutim rukavima ako je toplije vreme. Nju možete nositi sa trendi modnim dodacima, maramama, šeširima, minđušama, džemperima. Mogućnosti su neograničene.

Elegantne crne salonke.

Ovo su najatraktivnije cipele koje teško da će ikada izgubiti na privlačnosti. Izaberite crne salonke koje su šik i udobne. Mogu da se nose sa svim i svačim- pantalonama, haljinama, suknjama, ¾ pantalonicama itd.

Mala crna haljina

je uvek seksi, slatka i moderna. Ona može da se nosi sama, ali i sa dodacima ili dobrim cipelama na štiklu. A za svaki dan, možete je iskombinovati sa nekom finom košuljom i jednostavnom jaknicom.

Kursna lista 03.12.

Zvanični srednji kurs evra: 95.53 dinara


 

Država

Kupovni

Prodajni

E M U

95,24

95,81

Švajcarska

63,15

63,53

Velika Britanija

105,31

105,94

SAD

63,15

63,53

Vesti 03.12.

Elektroprivreda Srbije će u narednih nekoliko dana uputiti zahtev da od 1. januara električna energija poskupi u proseku za 10 odsto. Poslovnim planom za 2010. predviđeno je još jedno poskupljenje od 1. jula.


 

Stručni tim za praćenje epidemije gripa na teritoriji Beograda preporučio je danas ukidanje noćnih dežurstava za akutna febrilna stanja u domovima zdravlja, kao i ograničene posete u kliničko-bolničkim centrima.


 

Nacionalni avioprevoznik Jat ervejz juče je saopštio da obustavlja tender za usluge besplatnog taksi prevoza putnika do i od aerodroma "Nikola Tesla", pošto su dva taksi udruženja podnela zahtev za zaštitu prava ponuđača.


 

U Srbiji i svetu danas se obeležava Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.


 

Gran pri "Aleksandar Saša Petrović" na 15. Festivalu autorskog filma dobio je hrvatski film "Crnci" u režiji Zvonimira Jurića i Gorana Devića, saopštio je sinoć na zatvaranju festivala u Beogradu predsednik žirija, ruski reditelj Sergej Dvorcevoj.


 

Sportski savez Opštine Grocka četvrtog decembra 2009 godine organizuje pojedinačno prvenstvo u šahu, za učenike osnovnih škola, uzrasta osam, deset, dvanaest i četrnaest godina, za školsku 2009-2010 godinu. Prvenstvo će se održati O. Š. Ilija Garašanin sa početkom u 16 časova. Sportski savez Opštine Grocka za najuspešnije šahiste pripremio je prikladne nagrade.


 

Košarkaši Partizana pobedili Unikahu (72:64) u 6. kolu Evrolige.


 

Fudbalski klub Partizan večeras (19.00) protiv Tuluza igra meč 5. kola Lige Evrope


 

Zvanični srednji kurs evra: 95.53 dinara


 

Danas oblačno sa kišom. ;aksimalna dnevna temperatura biće 9 stepeni.