Wednesday, February 18, 2009

Info Grocka


 


 

Svi putevi prvog prioriteta,prilazi školama, Domu zdravlja , ambulantama i javnim preduzećima su prohodni na teritoriji naše opštine. Beograd-put čistiti regionalne i lokalne saobraćajnice gde saobraća javni prevoz a JKSP Grocka lokalne ulice koje su prioritet.Podsećaju se svi građani, fizička i pravnih lica da je njihova zakonska obaveza da čiste sneg i led ispred svojih zgrada, trotoara i poslovnih objeka .

Zbog niskih temperatura koje se očekuju narednih dana JKSP Grocka grejaće produženo. Kako saznajemo iz ovog preduzeća radijatori u svim stanovima su topli , uglja ima dovoljno pa odluke o režimima rada postrojenja donosiće se na osnovu vremenske prognoze.

-------------------------------------------------------------------------------------

Gradska opština Grocka postavila je novu internet prezentaciju na adresu www.grocka.rs. Svi zainteresovani građani moći će da se na internetu informišu o radu opštinske uprave , o aktima koje donosi opština, pravcima razvoja kao I da postave pitanja opštinskom rukovodstvu.Novi sajt sadrži i pregled svih usluga koji organi opštine Grocka pružaju građanima a postoji i spisak I kontakt telefoni svih važnih opštinskih, gradskih i republičkih organa.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kursna lista

NAZIV
ZEMLJE

KUPOVNI
KURS

PRODAJNI
KURS

Evropska unija

93,99

94,55

Švajcarska

63,79

64,18

Velika Britanija

106,27

106,91

SAD

74,66

75,11

Vesti

Od 1. marta počinje generalna obnova saobraćajnica, najavljuju iz Beograd puta.

Ministar poljoprivrede Saša Dragin izjavio je juče da robne rezerve treba da otkupe mleko od proizvođača kojima su mlekare otkazale otkup i da ga prerade u mleko u prahu.

Nastavak svetskog hita iz 2006, filmu "Pink Panter 2", reditelja Harald Cvarta, premijerno će biti prikazan večeras u sali beogradskog Doma sindikata,

U 17. kolu Prve Srpske lige OKK Grocka pobedio je ekipu KK Mladost iz Zemuna rezultatom 100:94.U sledećem kolu košarkaši Grocke igraju sa ekipom Partizan 2 iz Beograda.

Janko Tipsarević se plasirao u drugo kolo Gemaksovog turnira pobedom protiv Danca Kristijana Plesa.

Jelena Janković savladala Rumunku Nikulesku i ušla u četvrtfinale turnira u Dubaiju.

Kupovni kurs evra    93.99            prodajni    94.55 dinara.

Najviša temperatura danas -1 stepen.