Wednesday, February 18, 2009

Info Grocka


 


 

Svi putevi prvog prioriteta,prilazi školama, Domu zdravlja , ambulantama i javnim preduzećima su prohodni na teritoriji naše opštine. Beograd-put čistiti regionalne i lokalne saobraćajnice gde saobraća javni prevoz a JKSP Grocka lokalne ulice koje su prioritet.Podsećaju se svi građani, fizička i pravnih lica da je njihova zakonska obaveza da čiste sneg i led ispred svojih zgrada, trotoara i poslovnih objeka .

Zbog niskih temperatura koje se očekuju narednih dana JKSP Grocka grejaće produženo. Kako saznajemo iz ovog preduzeća radijatori u svim stanovima su topli , uglja ima dovoljno pa odluke o režimima rada postrojenja donosiće se na osnovu vremenske prognoze.

-------------------------------------------------------------------------------------

Gradska opština Grocka postavila je novu internet prezentaciju na adresu www.grocka.rs. Svi zainteresovani građani moći će da se na internetu informišu o radu opštinske uprave , o aktima koje donosi opština, pravcima razvoja kao I da postave pitanja opštinskom rukovodstvu.Novi sajt sadrži i pregled svih usluga koji organi opštine Grocka pružaju građanima a postoji i spisak I kontakt telefoni svih važnih opštinskih, gradskih i republičkih organa.

-------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment