Wednesday, January 14, 2009

Lokalne vesti

Zimska služba "Beograd - puta" u punoj je pripravnosti zbog ledene kiše koja padala sinoć u večernjim satima. Ova služba radi punim kapacitetom, saobraćajnice prvog prioriteta su bezbedne, ali ipak apelujemo na sve vozače da maksimalno vode računa i da vožnju prilagode teškim uslovima. Sporedne ulice su pod ledom pa se savetuje pešacima da budu oprezni i da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova. Podsećaju se svi građani, fizička i pravnih lica da je njihova zakonska obaveza da čiste sneg i led ispred svojih zgrada, trotoara i poslovnih objeka.

Učenici koji zimski raspust provode kod kuće sa đačkom knjižicom pa do kraja raspusta mogu da se rekreiraju u sportskim centrima ili učestvuju u kreativnim radionicama. Gradski Sekretarijat za sport i omladinu pripremio je 69 programa iz oblasti sporta i 45 programa – radionica za mlade. Na teritoriji naše opštine predviđene su aktivnosti u Vrčinu u OŠ - dramska, likovna, sportska i kreativna radionica, u Centru za kulturu Grocka - igrom do znanja–razvijamo kreativnost i u OŠ u Begaljici novinarska radionica. Sve aktivnosti su besplatne.

Udruženje Ljubitelja Grocke i Dunava " Zlatna obala" organizuje danas u Velikoj Sali opštine Grocka u 15 časova proglašenje i dodelu diploma i plaketa " Najbolji iz Grocke 2009." za stambeno naselje Grocka. . Priznanje i dipolome dodeliće se najboljem menadžeru godine kao i najboljima iz oblasti preduzetništva, zdravstva, trgovine, poljoprivrede zanatstva, ugostiteljstva, ribarstva, prosvete i sporta. Udruženje Ljubitelja Grocke i Dunava " Zlatna obala" poziva građane da dođu razmene ideje, daju mišljenje i predloge kako da život u Grockoj bude što bolji i kvalitetniji.

No comments:

Post a Comment