Friday, March 27, 2009

Vesti

Skupština Srbije usvojila je juče Zakon o zabrani diskriminacije, koji je izazvao burne reakcije u javnosti i bio povlačen iz skupštinske procedure na zahtev verskih zajednica.

U Beogradu se danas otvara Sajam automobila. Usled ekonomske krize, prodavci za ovu godinu najavljuju velike popuste.

Na benzinskim pumpama u našoj u zemlji gorivo će biti skuplje. Litar motornih benzina biće skuplji za 50 para, dok će dizel goriva poskupeti za oko 60 para.

Radovi na postrojenju Banovo brdo zbog kojih veći deo Beograda neće imati vode, počeće večeras u 18 i završiće se u sutra u 18 sati. Na našoj opštini vode neće biti u Kaluđerici i delu naselja Leštane i u Velikom mokrom lugu i delu naselja Klenak.

U okviru turneje na kojoj proslavlja 30 godina rada slovenački kantautor Zoran Predin će sa Gipsy Swing bendom večeras održati koncert u Centru "Sava".

iktor Troicki je ubedljivom pobedom nad Nikolasom Devildeom rezultatom 2:0 startovao takmičenje na mastersu u Majamiju. Uspešan je bio i Janko Tipsarević, koji je pobedio Hozea Akasusa sa 2:1.

Košarkaši Partizana su se u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige protiv CSKA proveli još gore nego u prvoj – 77:50.

Kupovni kurs evra    94,34            prodajni     94,91 dinara.

Najviša temperatura danas 15 stepeni.

No comments:

Post a Comment