Thursday, April 16, 2009

AMSS

    Prema podacima kojima raspolaže AMSS, na celom području Srbije, povoljne vremenske prilike omogućavaju da se saobraćaj obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

    Na važnijim putnim pravcima, kao i na izlazima iz većih gradskih sredina pojačan je intezitet saobraćaja, a sa prvim poslepodnevnim časovima, očekuje se još veći priliv vozila, pa se vozačima savetuje maksimalni oprez za volanom, više strpljenja i tolerancije prema ostalim učesnicima u saobraćaju.
    Radi se na interventnoj popravci mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav kod Vrbasa, na auto-putu E-75, deonica Novi Sad-Subotica. Planirano je da radovi budu završeni do 31.05.2009. godine.

    Počeli su radovi na interventnoj popravci mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav kod Melenaca, na magistralnom putu M-24 Zrenjanin-Kikinda. Planirano je da radovi budu završeni do 30.06.2009. godine. U vreme izvođenja radova, saobraćaj će se obavljati usporeno i prema postavljenoj vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji.
    Putari skreću pažnju na veliki broj oštećenja na kolovozima. Zbog toga upozoravamo sve vozače da budu veoma oprezni i da poštuju saobraćajne propise i ograničenja na koja ih upozorava postavljena saobraćajna signalizacija.
    U klisurama i usecima, odnosno pored kamenih kosina, učestali su odroni, posebno duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Sićevačku, Grdeličku i Drensku klisuru. Ekipe putara ih redovno uklanjaju, ali se vozačima preporučuje da voze oprezno i sporije, posebno na delu Đerdapske magistrale od Golupca do Đerdapske brane, gde su odroni najizraženiji.   

No comments:

Post a Comment