Monday, June 29, 2009

Vesti

Nekoliko hiljada Srba obeležilo je juče na Gazimestanu 620.godišnjicu Kosovske bitke, na najmasovnijem obeležavanju Vidovdana od dolaska međunarodnih snaga na Kosovo i Metohiju, 1999. godine.
Od svinjskog gripa u Srbiji je tokom vikenda obolelo još šestoro ljudi, tako da je do sada registrovano jedanaest osoba koje su zaražene ovim gripom.
Mali maturanti koji su položili ispit danas i sutra će u matičnim školama popunjavati liste želja.
Red u Beogradu uskoro će zavoditi i policajci na biciklima. Ova akcija počeće prvo na Adi Ciganliji, gde će saobraćajci u parovima kontrolisati poštovanje propisa.
Rešenjem gradonačelnika Beograda formirana je radna grupa za sprovođenje fazne izgradnje kanalizacije na podruju grada Beograda u cilju bržeg opremanja naselja kanalizacionom mrežom. Između ostalog, razmatraće se i izgradnja kanalizacione mreže na teritoriji Grocke.
Film Majkla Mana, drama “Public Enemies”, u kojoj glavne uloge tumače Džoni Dep, Branka Katić, Kristijan Bejl i Marion Kotiljar, premijerno će biti prikazan 1. jula u dvorani “Doma sindikata” u Beogradu.
Univerzitetska reprezentacija Srbije pobedila je SAD sa 98:82 u drugom meču preduniverzitetskog turnira u košarci u novobeogradskoj “Hali sportova”.
Odbojkaši Srbije su pobedili Argentinu bez izgubljenog seta u drugom meču trećeg vikenda grupe B Svetske lige - 3:0
Danas se u Vimbldonu sastaju Ana Ivanović i Venus Vilijams.
Zvanični srednji kurs evra: 93.66 dinara
Danas promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Trenutno je 19 stepeni, a Najviša dnevna temperatura biće 24.

No comments:

Post a Comment