Wednesday, January 27, 2010

Vesti 27.01.

U Srbiji će danas nizom manifestacija biti obeležen 27. januar, Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta tokom Drugog svetskog rata.

Sutra od 9 do 16 časova zbog radova na mreži neće biti struje u pojedinim ulicama u Vrčinu.

Potrošnja struje u Srbiji premašila je 152 miliona kilovat-sati dnevno i počela da ugrožava redovno snabdevanje, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević izjavio je sinoć da je svih 857.500 doza vakcina protiv novog gripa N1N1 isporučenih Srbiji plaćeno i da daljih isporuka "Novartisovih" vakcina neće biti.

Povodom školske slave, Sv. Save u Domu Kulture u Boleču danas u 12:30 biće održana svečana priredba na kojoj će učestvovati učenici osnovne škole i mlađi ansambli kulturno umetničkog društva Boleč.

Balet "Kraljica Margo", na muziku Gorana Bregovića u koreografiji Krunislava Simića, biće pedeseti put izveden na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u utorak, 2. februara.

Spektakularni naučnofantastični film "Avatar" premašio je rekord "Titanika" i sada je po ukupnoj zaradi izbio na prvo mesto među svim ikada snimljenim filmovima, saopštila je kompanija "Tventiet senčeri foks".

U utakmici trećeg kola grupe 3 Svetske lige za vaterpoliste reprezentacija Srbije pobedila je sinoć u Nišu selekciju Španije sa 7:6.

Danas u 9:30 Novak Đoković se protiv Žoa Vilfreda Conge bori za mesto u polufinalu turnira u Australiji.

Zvanični srednji kurs evra:  97.72 dinara

Danas oblačno sa snegom. Najviša dnevna temperatura -4 stepena.

No comments:

Post a Comment