Tuesday, February 2, 2010

Vesti 02.02.

Predstavnik Ujedinjenih nacija za Haiti, bivši predsednik SAD Bil Klinton biće imenovan za međunarodnog koordinatora za pomoć toj zemlji razorenoj zemljotresom.

U Institutu za nuklearne nauke "Vinča" u toku je prepakivanje istrošenog nuklearnog goriva koje bi do kraja godine trebalo da bude transportovano u Rusiju, a postupak se obavlja potpuno bezbedno - izjavio je direktor javnog preduzeća "Nuklearni objekti Srbije" Radojica Pešić.

U Srbiji se prošle godine odmaralo ukupno 2,01 miliona turista, što je 11 odsto manje nego 2008. godine, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

"Jat ervejz" svrstava se među prvih 30 najbezbednijih i najsigurnijih avio-kompanija članica Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj sertifikata, koji mu je dodeljen u februaru 2005. godine.

Premijera mjuzikla "Kosa" je sutra uveče u 20 časova na Velikoj sceni Ateljea 212. "Kosa" će u februaru biti izvedena ukupno deset puta.

Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković ostavili su otiske ruku u betonu na Avalskom tornju.

Pet dana pre početka 1. kola Fed kupa i duela Srbije i Rusije u "Beogradskoj areni", Jelena Janković objavila da neće biti u sastavu naše reprezentacije.

Zvanični srednji kurs evra:  98.57 dinara

Danas mestimično oblačno sa sunčanim periodima. Najviša dnevna temperatura 2 stepena.

No comments:

Post a Comment