Friday, February 5, 2010

Vesti 05.02.

Šef kabineta predsednika opštine Vesna Tasev Pekarski posetila je OŠ "Ilija Garašanin" u Grockoj. Sa rukovodstvom ove škole je razgovarala o bezbednosti dece i postavljanju video nadzora u prostorija i školskom dvorištu. U ovoj školi završeni su radovi na peskiranju i uklanjanju grafita na fasadi. Šef kabineta predsednika opštine rekla je za informativnu službu opštine da je u planu postavljanje i video nadzora u OŠ "Nikola Tesla" u Vinči koju pohađa najviše učenika na teritoriji naše opštine. Po novom statutu grada Beograda Gradska opština Grocka preuzela je deo nadležnosti oko uređenja škola i učiniće sve da se bezbednost dece poboljša i podigne na viši nivo istakla je Vesna Tasev Pekarski.


 

Direktori svih osnovnih i srednje škole sa teritorije opštine Grocka, na poziv Gradskog Sekretarijata za obrazovanje, prisustvovali su radnom sastanku u Skupštini grada. Tema sastanka je bila legalizacija i sanacija školskih objekata, kako rešiti problem pasa lutalica i poboljšati bezbednost dece po školama. Direktori škola upoznati su i sa planovima Sekretarijata za obrazovanje oko materijalnih sredstava i troškova namenjenih školama.


 

Posle 60 godina od osnivanja, danas Poljoprivredni kombinat Beograd postaje javno gradsko preduzeće.


 

Večeras u Sava centru koncert Chris-a Rea-e.


 

Odbojkaši kragujevačkog Radničkog pobedili su Crvenu zvezdu u 'Šumicama' 3:0, i tako preuzeli čelo tabele posle drugog kola Mini lige za prvaka.


 

Zvanični srednji kurs evra:  98.68 dinara


 

Danas vetrovito i toplije. Najviša dnevna temperatura 7 stepeni.

No comments:

Post a Comment