Monday, March 1, 2010

Vesti 01.03.

Više od 600 kuća u Zaječaru i okolini je pod vodom, pokazuju poslednje procene, a poplave su se proširile i na okolinu Aleksinca i Negotina.

Struja u Srbiji danas će poskupeti u proseku za 11 odsto. Računice pokazuju da će martovski računi biti uvećani za 700 do 1.000 dinara.

Slovenačka nacionalna aviokompanija "Adrija ervejz" (Adria Airways) od sutra će, posle više od 18 godina, obnoviti letove iz Beograda.

Izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih i umrlih od danas će važiti neograničeno, saopšteno je iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Na Adi Ciganliji danas će u prisustvu srpskih teniskih reprezentativaca zvanično biti otvorena novoizgrađena teniska hala.

Projekcijom filma Metastaze, koji je pobedio u programu "Evropa van Evrope", zatvoren je 38. Međunarodni filmski festival - FEST.

Muzika poljskog romantičara Frederika Šopena danas će se, na dan 200. godišnjice njegovog izvoditi širom sveta, a Beograd se proslavi jubileja pridružuje Muzičkim maratonom od podneva do ponoći.

Novak Đoković je pobedom nad Rusom Mihailom Južnim sa 2:1 odbranio titulu prvaka turnira u Dubaiu.

Zvanični srednji kurs evra:  99.66 dinara

Danas oblačno, moguća je kiša. Najviša dnevna temperatura 14 stepeni.

No comments:

Post a Comment