Tuesday, March 16, 2010

Vesti 16.03.

"Putevi Srbije" i austrijska građevinska firma Štrabag potpisali su ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji mosta Gazela. Dugoočekivana obnova ovog mosta počeće najverovatnije već sledeće nedelje i odvijaće se u četiri faze u naredna 22 meseca, kaže Zoran Drobnjak iz Puteva Srbije.


 

Školske 2010/11. godine besplatne udžbenike u Beogradu će, pored djaka prvog i drugog razreda, poklon Ministarstvo prosvete, dobiti i učenici petog razreda, izjavio gradski sekretar za obrazovanje Vladimir Todić.


 

Reditelj Miroslav Momčilović dobitnik je nagrade za režiju, na 14. Međunarodnom filmskom festivalu u Sofiji, za film "Čekaj me, ja sigurno neću doći".


 

Mjuzikl "Mapet", u čast 40. "rodjendana" čuvenih lutaka iz istoimene televizijske serije, biće premijerno izveden 18. marta u Studentskom kulturnom centru, po scenariju i u režiji Mikija Milutinovića.


 

Novak Đoković i Jelena Janković plasirali su se u osminu finala ATP turnira u Indijan Velsu posle pobeda nad Nemcem Filipom Kolšrajberom sa 2:1. i Italijankom Sarom Erani sa 2:1.


 

Košarkaši Partizana su posle teške borbe i produžetka savladali Bosnu u gostima rezultatom 86:84 u meču 19. kola NLB lige.


 

Zvanični srednji kurs evra:  99.84 dinara.


 

Danas promenljivo oblačno, moguća je i kiša. Maksimalna temperatura 11 stepeni.

No comments:

Post a Comment