Monday, June 7, 2010

Vesti 07.06.

Parking u Beogradu od danas je skuplji u proseku za šest do trideset dinara. Najviše će poskupeti parkiranje u garažama koje se nalaze u užem centru grada i parkiranje u crvenoj zoni.


 

"Vodovod" će tokom juna početi akciju očitavanja vodomera u naselju Vrčin. Vlasnici objekata treba da omoguće radinicima "Vodovoda" nesmetan pristup vodomerima, tačnije da obezbede da šahtovi i podrum budu otključani i čisti.


 

Predstavom "Na slovo na slovo" reditelja Darijana Mihajlovića u nedelju 6. juna u Pozorištu na Terazijama ja otvorena 8. teatarska internacionalna avantura TIBA, koja će pod sloganom "Male forme - veliki sadržaji" trajati do 11. juna.


 

Revija filmova namenjena lepšem polu, pod nazivom "Ako ne gledaš fudbal, dođi s drugaricama u bioskop" biće održana od osmog do 13. juna u Sava centru.


 

MZ Pudarci i ove godine organizuje turnir u malom fudbalu "Vidovdan 2010". Turnir počinje 19. juna u 20 časova na terenu osnovne škole "Mića Stojković" u Pudarcima. Izvlačenje parova održaće se 18. juna u 20 časova u Domu kulture u Pudarcima. Prijava po ekipi iznosi 8. 000 dinara.


 

Košarkaši Partizana večeras u 18h dočekuju Crvenu zvezdu u prvom meču polufinala Superlige.


 

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kameruna sa 4:3 u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.


 

Zvanični srednji kurs evra:  103 dinara


 

Danas sunčano i toplo. Najviša dnevna temperatura 30 stepeni.

No comments:

Post a Comment