Friday, December 26, 2008

Od danas prodaja markica za januar

Kako je saopšteno iz GSP, do 6. januara, radnim danima od 7 do 19 a subotom od 8 do 14 sati, markice će moći da kupe u Dušanovoj, Deligradskoj ulici, na Zelenom vencu, Trgu republike, Banovom brdu, Zemun-pošti, Cvetkovoj pijaci, Banjici, Konjarniku, Bloku 45, Omladinskom stadionu i Karaburmi.
Isto radno vreme važiće i na prodajnim mestima GSP-a na Vidikovcu, u Pohorskoj, Medakoviću, Ulici braće Jerković, Studentskom gradu, Mirijevu 2, Miljakovcu, Pančevačkom mostu, Zemun keju, Zemun-Bačkoj, Trošarini, Crvenom krstu, Železničkoj stanici i Studentskom trgu.
Od 8. do 16. januara, radnim danima od 7 do 19 i subotom od 8 do 14 sati, radiće prodajna mesta u Dušanovoj ulici, Zelenom vencu, Deligradskoj, Trgu republike, Banovom brdu, Zemun pošti, Cvetkovoj pijaci, Banjici, Konjarniku, Bloku 45 i Omladinskom stadionu. Markice za pravna lica prodavaće se u Skenderbegovoj ulici od danas do 16. januara, od 7 do 19 časova radnim danima, a subotom od 8 do 14 časova. Blagajna u Dušanovoj ulici od 17. januara do početka prodaje markica za januar radiće od 7 do 19 časova radnim danima, a subotom 8 do 14 časova, navedeno je u saopštenju.

No comments:

Post a Comment