Wednesday, December 17, 2008

Vesti iz opštine Grocka

Pred početak nove godine biblioteka Ilija Garašanin usvojila je novi dizajn za članske karte a cene za učlanjivanje ostaju od novembra 2008. godine .Individualna i porodična članarina iznose 800 dinara,dok se za porodičnu dobijaju dve članske karte.Kolektivni upis za više od 10 članova iznosi 400 dinara i članstvo važi godinu dana od datuma upisa za sve kategorije.Sa članskom kartom ove biblioteke mogu da se koriste sve biblioteke na teritoriji grada Beograda.


Večeras u 17 časova u Velikoj Sali opštine Grocka održaće se koncert muzičkih škola. Pored učenika naše Osnovne Muzičke škole na koncertu učestvuju učenici iz Aranđelovca, Mladenovca i Lazarevca . Ulaz je slobodan.


Lovna sezona ,prema lovnom kalendaru koja je počela u oktobru, izlaskom lovaca u lov na fazane traje do 15. januara.Lov na divlje patke dozvoljen je do 15. februara.Prema rečima predsednika lovačkog udruženja Grocka Zorana Maksimović ovo je bila izuzetno uspešna lovna sezona. U narednoj godini sezona lova počinje 1. septembra.


U 12. kolu Prve Srpske lige u košarci.OKK Grocka večeras igra sa KK "Torlak" iz Beograda.Utakmica se igra u sali Srednje škole u 20 časova.

No comments:

Post a Comment