Thursday, April 9, 2009

AMSS

    Prema podacima kojima raspolaže OC AMSS, na celoj teritoriji Srbije su povoljne vremenske prilike i  dobri uslovi za obavljanje saobraćaja.

    Saobraćaj je, na autoputevima E-70 i E-75, kao i na važnijim putnim pravcima, pojačanog intenziteta i obavlja se, uglavnom,  nesmetano i po suvim kolovozima.

    Zbog izvođenja radova na mostu preko Dunava kod Beške, saobraćaj će biti u prekidu u četvrtak 09. i petak 10.04.2009. u intervalima od 10-11 i od 12-13 časova. Alternativni pravac za putnička vozila su petlja Kovilj i petlja Beška.
    Radi se na interventnoj popravci mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav kod Vrbasa, na auto-putu E-75, na deonici Novi Sad-Subotica. Planirano je da radovi budu završeni do 31.05.2009. godine. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se obavljati usporeno i prema postavljenoj vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji.

    Putari skreću pažnju na veliki broj oštećenja na kolovozima. Zbog toga upozoravamo sve vozače da budu veoma oprezni i da poštuju saobraćajne propise i ograničenja na koja ih upozorava postavljena vertikalna saobraćajna signalizacija.
    U klisurama i usecima, odnosno pored kamenih kosina, učestali su odroni, posebno duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Sićevačku, Grdeličku i Drensku klisuru. Ekipe putara ih redovno uklanjaju, ali se vozačima preporučuje da voze oprezno i sporije, posebno na delu Đerdapske magistrale od Golupca do Đerdapske brane, gde su odroni najizraženiji.  

No comments:

Post a Comment