Friday, April 24, 2009

Vesti

Sednica Skupštine opštine Grocka na kojoj bi trebalo da budu izabrani novi predsednik Skupštine, predsednik opštine i članovi opštinskog veća biće održana danas u 11 časova

Sednica... U Grockoj biraju rukovodstvo Novu vladajuću koaliciju činiće odbornici SRS-a, DSS-a, SPS-a i Grupe građana "Snaga građana".

Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić izjavio je da će penzije do kraja godine biti redovne i bez smanjenja, kao i da će, prema njegovoj proceni, iznositi oko 66 odsto od prosečne zarade.

lada Srbije usvojila je na jučerašnjoj sednici uredbu o obavezi registracije motornih vozila kojima upravljaju osobe s prebivalištem u Republici Srbiji. Rok za preregistraciju biće tri meseca.

Park za venčanja biće svečano otvoren sutra na Adi Ciganliji, kada će prvi par reći sudbonosno "da".

Nagrada "Branko Ćopić", koju dodeljuje istoimena zadužbina, uručena je juče u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti Lauri Barni za roman "Poslednja moja glavobolja" i Dejanu Aleksiću za zbirku pesama "Dovoljno".

Čuvena soul pevačica Mejsi Grej (Macy Gray) održaće koncert u nedelju, 24. maja u Beogradskoj areni.

Član streljačke reprezentacije Srbije Stevan Pletikosić osvojio je juče bronzanu medalju na Svetskom kupu u Pekingu u disciplini kraljevski trostav malokalibarskom puškom.

Partizan je u poslednjoj utakmici 27. kola Jelen Superlige u Čačku pobedio Borac 2:0.

Kupovni kurs evra 93,9        prodajni 94.46 dinara.

Najviša temperatura danas 22 stepena.

No comments:

Post a Comment