Thursday, June 4, 2009

Vesti

Naredni talas svetske ekonomske krize pogodiće najverovatnije mala i srednja preduzeća i njihove zaposlene, ocenio je predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da od aprila iduće godine više neće postojati lista čekanja za upis u vrtić dece čija su oba roditelja zaposlena.

U blizini Carskog mauzoleja u Arheološkom parku Viminacijum kod Kostolca pronađen je skelet mamuta, za koji se pretpostavlja da je star oko milion godina.

Predstava "Gospođa ministarka" Branislava Nušića u režiji Jagoša Markovića, biće izvedena 7. juna jubilarni, stoti put na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

U skejt parku Gips na Novom Beogradu u subotu 6. juna od 12:30 sati biće održano skejtbord, rolersko i BMX takmičenje. Nagradni fond za učesnike je 90.000 dinara.

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković će 17. oktobra imati svoj prvi veliki koncert u Srbiji, u "Beogradskoj areni", a sa njom će nastupiti Goran Bregović.

U Parizu je održan žreb za duele prvog kola Svetske A grupe Fed kup reprezentacija. Srpske teniserke dobile su trenutno najtežeg protivnika, u vidu Ruskinja: Safine, Kuznjecove, Dementije i Šarapove u Beogradskoj Areni.

Zvanični srednji kurs evra:  94.2 dinara

Danas popodne naoblačenje sa kišom. Najviša dnevna temperatura će biti 20 stepeni.

No comments:

Post a Comment