Thursday, December 25, 2008

Vesti za 25.12.2008.

Predsednici Srbije i Rusije Boris Tadić i Dmitrij Medvedev potpisali ugovor o prodaji NISa Gazpromu i sporazume o gradnji gasovoda Južni tok i završetku skladišta gasa Banatski dvor.

U novoformiranoj fabrici automobila u Kragujevcu u februaru iduće godine počeće proizvodnja modela fijat punto, saopštio je juče Samostalni sindikat kragujevačke fabrike "Zastava automobili"

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Konuzin izjavio je juče da će sporazum o bezviznom režimu između Srbije i Rusije biti potpisan početkom naredne godine.

Na Adi Ciganliji otvoreno najveće besplatno klizalište u Srbiji na površini od 800m2.

Međunarodni festival elektronske muzičke i višemedijske umetnosti "Art of Sounds" (AOS) biće održan od danas do 28. decembra u Centru lepih umetnosti "Gvarnerijus".

Revijalnom utakmicom humanitarnog karaktera sinoć obeleženo 60 godina od osnivanja Košarkaškog Saveza Srbije i 85 godina od kada se košarka zaigrala u Srbiji.

Rukometni savez Srbije u sredu će četvrti put zaredom organizovati Dan rukometa, i tim povodom meč selekcije Srbije i Rumunije u hali Pionir, ulaz će biti slobodan.

Kupovni kurs evra    87.61        prodajni    88.14 dinara

Najviša temperatura danas 2 stepena.

No comments:

Post a Comment