Friday, January 9, 2009

Sneg u Grockoj

U narednih dvadesetak dana u Beogradu i većem delu Srbije treba očekivati suvo vreme, bez snega, hladno i sa mrazevima.
Generalno gledano, januar će biti hladan, druga polovina januara će biti "blaža". Ovaj januar će najverovatnije biti najhladniji mesec u poslednjih dvadesetak godina -Srednja mesečna temperatura u januaru 1985. godine je bila minus tri stepena, a sadašnje temperature su vrlo slične onima iz 1985.
Novog snega u Beogradu neće biti narednih dana, ali će i dalje biti hladno. Biće oblačno i maglovito vreme, uz moguću kišu i susnežicu.

Sneg koji je juče pao nije zadao veće probleme na saobraćajnicama na teritoriji naše opštine . Sva raspoloživa mehanizacija JKSP Grocka bila je na terenu i oddžavaće i dalje lokalne ulice koje su prioritet a Beograd put saobraćajnice kojima saobraća javni prevoz.Put za Pudarce preko manastira Rajinovac propisno je obeležen i zatvoren za korišćenje u zimskim uslovima. Svi prilazi prilazi školama, Domu zdravlja , ambulantama i javnim preduzećima su prohodni. Radijatori u svim stanovima koji se greju na daljinsko grejanje topli i da će tako biti i u narednom periodu.

-------------------------------

No comments:

Post a Comment