Wednesday, January 21, 2009

Tina na Jazu

Tina Tarner, najpoznatija rok baka na svetu, zapevaće ovog leta na Jazu u okviru "Lajv mjuzik festivala"! Organizator ovog koncertnog događaja je "Mjuzik star", a honorar slavne pevačice iznosi nešto više od milion evra.
Svoje učešće na "Lajv mjuzik festivalu" potvrdila je grupa "Regina", koja će ove godine predstavljati BiH na "Evrosongu" u Moskvi. Pored njih, nastupiće i hrvatska pevačica Severina Vučković, kao i "Plavi orkestar", koji će se ponovo okupiti
Sa Tinom Tarner su u toku ozbiljni pregovori, koji se ovih dana privode kraju. Ako sve bude po planu, zapevaće na Jazu kao specijalni gost, i to za honorar nešto veći od milion evra.

Inače, drugi "Lajv mjuzik festival" održaće se od 5. do 10. avgusta na plaži Jaz u Budvi. Treba podsetiti da su prošle godine u okviru ovog festivala nastupili Leni Kravic, Dino Merlin, Zdravko Čolić i Goran Bregović. Organizatori i ove godine očekuju veliko interesovanje publike, naročito zbog vremešne Tine, koja, uprkos godinama, još uspeva da oduševljava publiku širom sveta.

No comments:

Post a Comment