Monday, September 28, 2009

Vesti radija Dedal

Gorivo bi na pumpama u Srbiji trebalo u sredu da pojeftini u proseku za oko dva dinara po litru.

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je da je planirano da do početka 2012. godine bude završen celokupan saobraćajni pravac Koridor 10.

U naselju Kaluđerica počela je izgradnja nove ambulante, koja je deo Doma zdravlja "Milivoje Stojković" u Grockoj. Rok za završetak posla je 12 meseci, pa bi nova ambulanta pacijente trebalo da primi 1. oktobra 2010. godine.

Stari internet domen Srbije sa nastavkom ".yu" trebalo bi da bude ugašen u sredu, 30. septembra u ponoć, što znači da će tada sa svetske mreže biti izbrisano 4.000 sajtova koji još rade u tom domenu.

Turistička organicazija Srbije juče je povodom obeležavanja Svetskog dana turizma dodelila nagrade "Turistički cvet" organizacijama i pojedincima za podizanje kvaliteta usluga i promociju turizma Srbije. Nagrade su, javlja Beta, tradicionalno dodeljene u 13 kategorija, između ostalih Noć muzeja proglašena je za najbolji specijalni događaj u funkciji promocije turizma.

Festival plesne, filmske i video umetnosti "Belgrade Dance Screen" održaće se 10. i 11. oktobra u prostoru Galerije instututa Servantes u Beogradu Drugi festival plesne, filmske i video umetnosti.

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u prvom kolu turnira koji se igra u Tokiju od Lusi Safarove iz Češke sa 0:2

U 6. kolu Jelen Superlige Crvena zvezda pobedila u gostima protiv Vojvodine 1:0, a Partizan dobio BSK iz Borče sa 2:1

Odbojkašice Srbije ubedljivo susavladale selekciju Slovačke 3:0 u poslednjem kolu prvog dela EP u Poljskoj.

Zvanični srednji kurs evra:  92.85 dinara.

Danas pretežno vedro. Najviša dnevna temperatura biće 26.

No comments:

Post a Comment