Monday, October 26, 2009

Vesti

Misija Međunarodnog monetarnog fonda i delegacija Srbije počeće danas u Beogradu zvanične razgovore o reviziji kreditnog stend baj aranžmana od 2,9 milijardi evra.

Elektrodistribucija Beograd, isključila je struju zgradi Direkcije za građevinsko zemljište urbanizam i izgradnju opštine Grocka. zbog dugovanja od sto miliona nastalom u predhodnom periodu.

Najveća književna manifestacija u regionu, 54.Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, biće otvorena večeras na Beogradskom sajmu, pod sloganom "More knjiga". Sajam će biti otvoren do 1. novembra.

Srbija od 1992. godine beleži negativan prirodni priraštaj i na toj osnovi izračunat "manjak" stanovništva dostigao je u poslednjih 17 godina 377.000, što odgovara broju građana Novog Sada i Niša zajedno.

Završni koncert 14. festivala dečjeg muzičkog stvaralaštva "Deca kompozitori", koji nosi naziv "Povedi me", biće održan sutra od 17 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd.

Pop zvezda Emina Jahović održala je sinoć svoj prvi solistički koncert u prepunoj dvorani Sava centra, na kome je beogradskoj publici, pored starih, predstavila i pesme sa aktuelnog albuma "Vila".

Film "Selo gori... i tako", po televizijskoj seriji scenariste i reditelja Radoša Bajića, biće premijerno prikazan večeras u velikoj dvorani Centra "Sava".

Povodom opštinske slave Svete Petke, Sportski savez opštine Grocka organizuje tradicionalnu, , ULIČNU TRKU-GROCKA 2009''. Takmičenje će se održati u utorak 27. novembra. 2009 godine, sa početkom u 16 časova. Start trke je ispred Srednje škole, a cilj ispred opštine Grocka. U trci na 100 i 800 m, učestvovaće devojčice i dečaci OŠ, , Ilija Garašanin'', dok će stazu dugu1350 m, trčati učenici Srednje škola Grocka, Vojna gimnazija Beograd i Pitomci Vojne Akademije grada Beograda.

5. Kolo

MLADOST (Begaljica) - BOLEČ 0 : 0

PARTIZAN (Kaluđerica) - LEŠTANE 2 : 1

OFK KALUĐERICA - MLADOST (Umčari) 0 : 1

HAJDUK (Kamendo) - PUDARCI 1 : 3

Tabela:

1     MLADOST (Umčari)

2     PARTIZAN (Kaluđerica)

3     OFK KALUĐERICA

Zvanični srednji kurs evra: 93.12 dinara

Danas oblačno i suvo. Maksimalna dnevna temperatura biće 17 stepeni.

No comments:

Post a Comment